ZF News

Femeile îşi fac loc cu greu şi la conducerea firmelor de cosmetice

Femeile îşi fac loc cu greu şi la conducerea firmelor...

Autor: Cristina Rosca

02.03.2015, 00:05 308
Roxana Rasu, cea care conduce operaţiunile Sephora România, şi Karolina Georgieva, cea care conduce operaţiunile locale ale Oriflame, sunt doi manageri care şi-au construit cariera în industria cosmeticelor şi au ajuns astăzi să conducă afaceri de circa 30 de milioane de euro fiecare.
 
Roxana Rasu conduce de circa cinci ani operaţiunile locale ale reţelei de magazine de cosmetice Sephora, deţinută de LVMH, cel mai im­portant jucător din in­dustria de lux. Anterior, ea a lucrat tot pentru Sephora în Serbia, Croaţia şi China, timp de aproape un deceniu. Înainte de a veni în ca­drul companiei franco-elene, ea a lucrat tot în domeniul produselor cosmetice.
 
În prezent, la 37 de ani, Roxana Rasu conduce unul dintre cei mai mari zece jucători de pe piaţa locală de cos­metice. Sephora Ro­mânia nu­mără o reţea de apro­ximativ 25 de ma­gazine la nivel naţional, cu afaceri de circa 32 mil. euro în 2013.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO