ZF News

Freză de 1 mil. euro pentru deszăpeziri pe aeroportul Otopeni

Freză de 1 mil. euro pentru deszăpeziri pe aeroportul...

Autor: Ioan Dornescu

11.05.2015, 11:11 470

            Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care administrează cele două aerogări ale Capitalei, vrea să cumpere o freză pentru deszăpezire de mare viteză şi capacitate, utilizată pentru suprafeţa de mişcare a aeroportului Henri Coandă.

            Contractul, cu o valoare totală estimată la 943.000 euro fără TVA, include achiziţia propriu-zisă a frezei, servicii de şcolarizare a personalului CNAB pentru operarea şi întreţinerea frezei, precum şi service în perioada de garanţie.

            Achiziţia va fi finanţată de companie din surse proprii, iar durata acordului va fi de 34 de luni de la data atribuirii. Freza va fi cumpărată prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut, iar firmele interesate de acest proiect pot depune ofertele până la 24 iunie.

            Administratorul aerogărilor Henri Coandă (Otopeni) şi Aurel Vlaicu (Băneasa) îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 646 milioane lei (145 milioane euro), în creştere cu aproape 11%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO