ZF News

Germanii de la Stada şi-au dublat forţa de vânzări din farma

Germanii de la Stada şi-au dublat forţa de vânzări...

Autor: Ioana David

27.02.2015, 00:05 504
Compania farmaceutică germană Stada a recrutat 15 oameni anul trecut pentru forţa de vânzări, ajungând la o echipă de 30 de persoane. În total, în cadrul Stada M&D, una din cele două firme ale companiei germane de pe piaţa locală, lucrează 40 de oameni. Extinderea a venit în contextul în care grupul german cu afaceri totale anul trecut de 2 mld. euro realizează în România una dintre cele mai mari rate de creştere.
 
„Anul trecut am înregistrat o creştere de 34% a vânz­ă­rilor, în condiţiile în care piaţa a avut o creştere de peste 6%“, a spus Laszlo Sztan­kovszky, sales force mana­ger al Stada M&D.
 
Compania a realizat anul trecut afaceri de 10,5 mil. euro (peste 46 mil. lei, la preţ cu ridicata fără TVA), iar pentru anul acesta ţinteşte un avans de 30%. Compania are în porto­foliu soluţii perfu­zabile, medicamente care se eliberează pe bază de prescripţie şi OTC-urile din retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO