ZF News

Încă un gigant american îşi înfige steagul la Bucureşti. Câţi oameni vrea să angajeze?

Încă un gigant american îşi înfige steagul la...

Autor: Adrian Seceleanu

20.02.2015, 00:07 54551

Compania americană Automatic Data Processing (ADP), unul dintre cei mai mari furnizori globali de ser­vicii de management al resurselor umane şi de outsour­cing, are în plan să angajeze peste 400 de oameni în ur­mătorii trei ani în centrul de la Bucureşti, care a devenit ope­raţional la finele anului trecut.

„Planul nostru este să angajăm până la 500 de asociaţi pe parcursul următorilor trei ani, cu posi­bi­li­ta­tea de a depăşi acest numar”, a declarat pentru ZF Jenn Ryan, vicepreşedintele diviziei Global Shoring din ca­drul ADP.

„Recrutăm, în prezent, consultanţi pentru faza de implementare, profesionişti în servicii şi con­sul­tanţi în tehnologie. (…) Ne vom extinde în curând seg­men­tele ţintă în procesul de recrutare.”

ADP, care gestionează plata salariilor pentru 1 din 6 angajaţi din SUA - 24 de milioane de persoane, pu­blică un index al locurilor de muncă din Statele Unite, care este luat ca reper de analişti înainte de publicarea da­telor oficiale. Compania, cu venituri de peste 10 mld. dolari în anul fiscal 2014, are peste 52.000 de angajaţi şi 600.000 de clienţi la nivel global.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO