ZF News

Lidl lansează astăzi un nou pachet de oferte turistice. Cât costă un sejur în Republica Dominicană, Maroc sau la Mamaia. Galerie FOTO

Cum arată destinaţiile puse la bătaie de Lidl

Cum arată destinaţiile puse la bătaie de Lidl

Autor: Ştefan Stan

15.06.2016, 12:39 10953

Lidl lansează începând de miercuri un nou pachet de destinaţii de vacanţă, atât în România cât şi în zone exotice, precum republica Dominicană, potrivit unui anunţ al companiei. 

O excursie în Punta Cana din Republica Dominicană, de şapte nopţi cu transport cu avionul şi cazare în hotel de patru stele, All Inclusive, de la 999 de euro de persoană. 

Doritorii de excursii pot alege şi Maroc, oferta fiind tot de şapte nopţi, transport cu avionul şi hotel de patru stele cu demipensiune, de la 659 de euro de persoană. 

În Delta Dunării, patru nopţi în Resortul Green Village de patru stele, cu mic dejun inclus si transfer Murighiol - Sf. Gheorghe, preţurile sunt de 109 euro per persoană, în timp ce în Mamaia,5 nopţi la Hotel Victoria de 3 stele, cu mic dejun înclus, la 79 euro per persoană. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO