ZF News

Noua generaţie de antreprenoare: 11.000 de femei au intrat anul trecut în business

Roxana Pănţuroiu şi Ana Radu, fondatoarele brandului Juiceit

Galerie foto

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.03.2015, 00:07 1483

Mai mult de 11.000 de reprezentante ale sexului frumos au intrat anul trecut în business, astfel că numărul de femei-acţionar în companiile din România a ajuns la aproape 420.000, arată o analiză a ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului. În ultimii ani, numărul femeilor care au decis să intre în lumea afacerilor a crescut, exemple sunt şi antreprenoarele care au venit de-a lungul timpului să-şi spună poveştile de business în cadrul emisiunii ZF Live.

Roxana Pănţuroiu şi Ana Radu, două tinere care au studiat în SUA, s-au întors în România unde au lansat Juiceit, un brand de sucuri naturale detoxifiante. Şi Camelia Sas împreună cu Roxana Murgu au înfiinţat Band of Creators – o afacere care promovează produsele designerilor români şi le intermediază vânzarea. Pe de altă parte, Carmen Dascălu a intrat singură în afaceri şi a lansat magazinul online de modă Carmencita, care are venituri de 150.000 de euro. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO