ZF News

Schimbări de management în industria mall-urilor: Şeful AFI Cotroceni pleacă din companie, iar funcţia sa este preluată de David Hay, cel care conduce AFI România

Schimbări de management în industria mall-urilor:...

Autor: Andreea Neferu

16.07.2015, 17:20 877

Israel Vizel, israelianul care a condus în ultimii aproape opt ani divizia locală de mall-uri din cadrul companiei israeliene AFI şi care a fost artizanul dezvoltării centrului comercial AFI Palace Cotroceni, unul dintre cele mai mari şi mai performante din Bucureşti şi din România, a fost înlocuit de David Hay, cel care conduce şi AFI Europe România.

“Începând cu data de 14 iulie 2015, Israel Vizel a fost înlocuit de către David Hay, CEO AFI Europe România, ca manager al diviziei de mall-uri AFI Palace”, potrivit informaţiilor transmise către ZF de israelieni.

Vizel are studii de drept absolvite în Israel şi a lucrat în ultimii 15-16 ani în industria centrelor comerciale. El a condus în ultimii aproape opt ani divizia de malluri din România a grupului AFI Europe, care cuprinde AFI Palace Cotroceni şi AFI Ploieşti. De asemenea, israelienii au anunţat recent că vor construi un nou mall la Braşov, pe un teren pe care l-au cumpărat de la retailerul franco-belgian Cora.

AFI mai are în lucru în prezent şi două clădiri de birouri lângă mall-ul din Cotroceni.

“AFI îşi va continua strategia de dezvoltare în România cu proiecte de retail şi birouri, precum recent anunţatul mall din Braşov şi clădirile AFI Park 4 şi 5”, mai spuns reprezentanţii AFI Europe.

Contactat de ZF, Vizel nu a comentat motivul plecării sale de la conducerea diviziei de malluri AFI din România.

  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO