ZF News

Showroom-ul producătorului de mobilier de lux Caracole, cel mai spectaculos din cadrul târgului de mobilier High Point

Showroom-ul producătorului de mobilier de lux Caracole,...
04.02.2020, 15:45 349

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă: https://selectdesign.ro/cum-arata-cel-mai-spectaculos-showroom-de-la-targul-de-mobilier-high-point/

Producătorul de mobilier de lux Caracole a început construcţia showroom-ului de la High Point Market în 2018, iar rezultatul „a fost cel mai spectaculos showroom Caracole din cadrul celebrului târg american, care expune crema companiilor din domeniul home&deco”, este de părere antreprenoarea Diana Şucu, care în urmă cu circa şase ani a adus pe piaţa locală trei branduri americane de mobilier de lux, este vorba despre Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu.

Ea spune că showroom-ul impunător dezvoltat la celebrul târg High Point oglindeşte măiestria cu care este fabricat mobilierul de lux Caracole.

„Vorbim de un showroom impunător, pe măsura mobilierului Caracole, definit de o valoare excepţională, finisaje unice şi detalii asemănătoare unor bijuterii, inspirate de cele mai înalte podiumuri de modă din lume.”

Showroom-ul Bernhardt Interiors care găzduieşte trei branduri americane de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt – este amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din partea de nord a Capitalei.

„Suntem mândri să fim unicii reprezentanţi în România ai acestui faimos brand american, care dă startul tendinţelor în domeniul home&deco din toată lumea”, a adăugat Diana Şucu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO