ZF News

Turcii care au cumpărat Turbomecanica vor să construiască 15 blocuri cu 11 etaje. Lucrările la prima fază încep în mai

Turcii care au cumpărat Turbomecanica vor să...

Autor: Cristi Moga

20.02.2015, 12:50 4538

Investitorii realizează în prezent lucrările de demolare a fostelor clădiri industriale, proces care ar trebui finalizat spre sfârşitul lunii martie, şi sunt pregătiţi să demareze cel de-al doilea proiect al grupului din Bucureşti, după dezvoltarea unui bloc cu 31 de apartamente în zona Mihai Bravu.

“Investiţia în primele două blocuri poate fi estimată la 10-12 milioane de euro. Proiectul va avea în total 1.164 de apartamente şi vrem să etapizăm construcţia în patru faze. Va fi un ansamblu rezidenţial cu parc, cu spaţii comerciale şi cu 1.300 de locuri de parcare, circa 600 dintre acestea urmând a fi realizate în subteran”, a declarat Cătălin Andrei, partener al agenţiei imobiliare Pro Est Invest, care a intermediat achiziţia terenului şi gestionează procesul de dezvoltare a noului ansamblu rezidenţial.

Investitorii vor să dezvolte 15 blocuri cu 11 etaje şi spun că începerea lucrărilor este condiţionată doar de obţinerea autorizaţiilor necesare. Demolarea vechilor clădiri este realizată de firma Pro Fortuna, iar pentru lucrările de construcţii va fi desemnat un antreprenor general.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO