ZF News

Wizz Air lansează o nouă rută din Cluj spre Dubai

Wizz Air lansează o nouă rută din Cluj spre Dubai

Autor: Laurentiu Cotu

04.06.2015, 16:06 3308

Operatorul low-cost Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe plan local după numărul de pasageri, va lansa o nouă rută din Cluj-Napoca spre Dubai World Central Airport. Începând din 19 decembrie, zborurile pe această rută vor fi disponibile cu o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă.

’’Noua rută consolidează oferta noastră de destinaţii de vacanţă populare pentru clienţii din Transilvania. Decizia de a creşte oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta Bucureşti-Dubai’’, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Cu acest nou serviciu, Wizz Air oferă în total 93 de rute către 42 destinaţii din 15 de ţări, de pe opt aeroporturi din România. Pe plan local, Wizz Air operează zboruri de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Timişoara, Arad, Iaşi, Craiova şi Sibiu. Wizz Air este compania aeriană care a avut cea mai accelerată dezvoltare pe piaţa locală, devenind liderul pieţei după numărul de pasageri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO