ZF Polii de business ai României

ZF/BREC. Polii de Business ai României. Christophe Weller, fondator al COS: Pariem în 2022 pe amenajări interioare pentru clădiri din zona ospitalităţii şi a sănătăţii. Vrem să acoperim mai multe regiuni. Ne uităm la Constanţa, partea de est şi Craiova, unde se dezvoltă mai multe proiecte imobiliare

13.12.2021, 16:30 Autor: Răzvan Botea

Christophe Weller, fondator al Corporate Office Solutions (COS), companie care oferă soluţii pentru amenajări interioare, a spus în cadrul emisiunii Polii de Business ai României că mizează în 2022 pe zona de amenajări interioare pentru clădiri din zona ospitalităţii şi a sănătăţii.

„În 2022 vrem să scoatem în evidenţă oferta noastră pentru sectorul privat, pentru domeniul ospitalităţii şi sănă­tăţii. Ne uităm la aceste sec­toare, pe mă­sură ce efectul pandemiei se va estompa. Ştim că vor fi investiţii în aceste sectoare, deci este o oportunitate bună pentru noi“, a spus el la Polii de Business ai României, o emisiune realizată de ZF cu sprijinul Bucharest Real Estate Club (BREC).

El a spus că printre regiunile la care se uită se află zona de centru, cu Braşov şi Sibiu, dar şi partea de est şi sud, în special Craiova, unde se dezvoltă piaţa imobiliară.

„Vrem să acoperim mai multe regiuni. Ne uităm la Constanţa sau la partea de est.“

„De asemenea, lucrăm deja destul de mult în Braşov, dar vrem să ne concentrăm mai mult, la fel şi pe Sibiu. Să nu uităm nici partea de sud, cu Craiova, unde se dezvoltă multe proiecte imobiliare.“

Întrebat dacă COS vrea să participe la construirea de spitale şi de modernizare de unităţi medicale de stat, care sunt anunţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi prin programul de guvernare al noului guvern, Christophe Weller a spus că este una dintre direcţiile de acţiune ale companiei.

„Vrem să facem parte din aceste proiecte de construire sau modernizare de spitale. Acum ne concentrăm şi pe confortul utilizatorilor, dar mai ales pe sănătatea lor. Hotelurile devin din ce în ce mai concentrate pe oameni, iar soluţiile noastre sunt sănătoase în sensul că protejează împotriva germenilor, de exemplu.“

Pe lângă expansiunea în România, COS are în vedere şi extinderea la nivel regional. Pentru moment, spune fondatorul businessului, explorează oportunităţile.

„Există o ambiţie de expansiunea internaţională a COS, dar momentan suntem la stadiul de explorare a oportunităţilor.“

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea ZF Polii de business ai României