ZF Supliment Telemuncă

HPE Nimble Storage dHCI duce hiperconvergenţa la un alt nivel

27 apr 2021 Autor: Publicitate

Dacă doriţi simplitatea unei infrastructuri hyperconvergente, dar vă doriţi şi randament crescut al investiţiei prin automatizarea distribuirii de performanţă către aplicaţiile solicitante din cadrul companiei, atunci cu siguranţă aveţi nevoie de flexibilitatea echipamentului de stocare HPE Nimble dHCI.

Acesta oferă o experienţă hiperconvergentă care include viteza şi rezilienţa critică pentru întreprinderi, alături de scalarea independentă a soluţiilor de calcul şi a soluţiilor de stocare.

Echipamentul reuneşte cele mai bune arhitecturi convergente într-o singură platforma software proiectată pentru a oferi o administrare fără efort, pe o platformă flexibilă de virtualizare cu scalare independentă a resurselor de procesare şi de capacitate de stocare.

HPE Nimble Storage dHCI este o infrastructură hiperconvergentă care oferă simplitatea HCI alături de flexibilitatea convergenţei şi extinde experienţa HCI pentru acele aplicaţii cu o creştere imprevizibilă, cu beneficiul controlului hiperconvergent pe platforme dezagregate de servere şi stocare.Beneficiaţi astfel de o platformă unificată, este uşor de configurat cu rack-to-apps în 15 minute, uşor de gestionat prin VMware vCenter®, uşor de scalat cu resurse descoperite automat  şi  upgrade-uri transparente, şi care oferă o experienţă de suport proactivă cu HPE InfoSight.

Iată câteva dintre beneficiile pe care HPE Nimble Storage dHCI vi le oferă:

Bento  este HPE Silver Partner - Solution Provider, iar soluţiile implementate alături de HPE stau la baza proiectelor de transformare a operaţiunilor IT prin migrarea lor către tehnologii specifice de virtualizare şi containerizare, în cadrul a numeroase companii din România şi Statele Unite din industrii precum: IT&C, Healthcare, Manufacturing şi Food.

Soluţiile Bento sunt în permanenţă proiectate astfel încât să poată răspunde cât mai bine nevoilor de moment ale clienţilor săi, dar şi să le preîntâmpine pe cele viitoare.  

Doriţi să aflaţi mai multe? Contactaţi-ne pentru a afla cum HPE Nimble Storage dHCI vă poate îmbunătăţi afacerea şi vă poate transforma felul în care lucraţi!

https://www.hpe.com/us/en/storage/nimble-storage-dhci.html