ZF Transilvania

70 de oameni şi-au găsit loc de muncă printr-un proiect european de 2 mil. lei

70 de oameni şi-au găsit loc de muncă printr-un proiect european de 2 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

30.10.2012, 16:50 216

Sindicatul Libertatea Căi Ferate Cluj a finalizat implementarea unui proiect european în valoare totală de peste 2,1 mil. lei (circa 500.000 de euro), ce a constat în sprijinirea foştilor angajaţi, a şomerilor, sau a persoanelor inactive, în găsirea unui loc de muncă. Totodată, au fost organizate campanii de informare în oraşele din regiunea de Nord-Vest a României privind oportunităţi pe piaţa locală, regională şi europeană a muncii.

În urma implementării şi derulării proiectului "O nouă şansă pentru foştii angajaţi!", un număr de 472 de persoane au participat la seminariile desfăşurate, dintre care 351 de oameni au fost declaraţi absolvenţi certificaţi, iar in final 70 de absolvenţi s-au angajat. Proiectul s-a derulat în perioada 2010-2012 şi a fost cofinanţat din Fondul Social European, prin programul Operaţional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul şi-a propus atragerea şi menţinerea a cât mai multor persoane pe piaţa locală a muncii şi implicit creşterea şanselor de ocupare a unui loc de muncă, în special pentru locuitorii din mediul urban al localităţilor din judeţele regiunii Nord-Vest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO