ZF Transilvania

Aquatim a alocat 8,7 mil. euro pentru investiţii în sistemele de apă şi canalizare din judeţul Timiş în 2019

Aquatim a alocat 8,7 mil. euro pentru investiţii în...

Autor: Laurentiu Cotu

09.01.2019, 17:16 151

Operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare Aquatim, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Timiş, va investi anul acesta peste 40 mil. lei (8,7 mil. euro), din fonduri proprii, în lucrări de extinderi şi reabilitări ale reţelor de apă şi de canalizare, în managementul apei pluviale, în reparaţii şi modernizări ale staţiilor de tratare a apei, potrivit unui comunicat de presă al Aquatim.

’’Principalele probleme din sistemul de distribuţie le reprezintă conductele din fontă şi oţel, a căror durată de viaţă se apropie de sfârşit şi care produc avarii. Pentru investiţii în sistemele de apă şi de canalizare din judeţ, Aquatim a alocat pentru 2019, din fonduri proprii, peste 40 milioane de lei’’, se arată în comunicatul de presă al Aquatim SA. În 2018, Aqatim a contractat cincizeci de lucrări de investiţii, din sursele proprii ale companiei, în valoare de aproximativ treizeci de milioane de lei (6,5 milioane de euro).

laurenţiu.cotu@zf.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO