ZF Transilvania

ARL, subsidiara grupului austriac Strabag, reabilitează 30 de drumuri din judeţul Cluj pentru 29,4 mil. euro

ARL, subsidiara grupului austriac Strabag, reabilitează...

Autor: Laurentiu Cotu

04.08.2022, 15:20 183

Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări (ARL) Cluj, subsidiara locală a grupului austriac Strabag, va reabilita 30 de drumuri judeţene din Cluj, cu o lungime totală cumulată de aproape 484 km, pentru 145,3 mil. lei (29,4 mil. euro). Consiliul Judeţean Cluj a semnat acordurile cadru privind execuţia lucrărilor de întreţinere, pe timp de vară, a drumurilor judeţene din zona Huedin - Lot 1 şi zona Turda - Lot 3. Ofertantul declarat câştigător, pentru ambele loturi, este Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări ARL Cluj SA, cu o valoare financiară de 73,8 mil. lei pentru reabilitarea drumurilor judeţene din zona Huedin, respectiv de 71,5 mil. lei pentru cele din zona Turda-Câmpia Turzii, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Cluj.

’’În perioada următoare vom proceda la încheierea contractelor subsecvente de execuţie a lucrărilor, astfel încât, în final, toţi cei aproximativ 484 de km de drum judeţean să fie reabilitaţi. În paralel, depunem eforturi pentru finalizarea licitaăiilor şi pe celelalte trei loturi, aferente zonelor Gherla, Dej şi Cluj-Napoca. Planul nostru este acela de a asfalta toate drumurile şi sectoarele de drumuri judeţene care nu dispun, în acest moment, de un strat de asfalt’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă. 

Executantul lucrărilor, compania Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări (ARL) Cluj SA, cu sediul central în localitatea Cluj-Napoca, face parte începând cu anul 2007 din grupului Strabag SE Austria. Activitatea principală a companiei constă în execuţia lucrărilor de construcţii de drumuri, autostrăzi şi platforme industriale. Activitatea secundară constă în producţia şi vânzarea materialelor de construcţii de drumuri. Compania Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj SA a avut anul trecut o cifră de afaceri de 287 mil. lei, un profit net de 27,6 mil. lei şi un număr mediu de 272 de angajaţI, potrivit informaţiilor de la Ministerul Finanţelor.

 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO