ZF Transilvania

Austriecii de la Cineplexx au investit 3 mil. euro într-un cinema multiplex cu cinci săli în Shopping City Satu Mare

Austriecii de la Cineplexx au investit 3 mil. euro...

Autor: Laurentiu Cotu

17.09.2019, 17:46 329

Cineplexx Romania, subsidiara locală a Cineplexx International, unul dintre cei mai mari operatori de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, a deschis un cinema multiplex cu cinci săli în Shopping City Satu Mare, deţinut de NEPI Rockcastle, după o investiţie de 3 mil. euro. 

Amplasat la ultimul nivel al complexului comercial Shopping City, Cineplexx aduce la Satu Mare cinci săli cu ecrane ultraperformante şi peste 700 de locuri în total. Este primul cinematograf din România care oferă fotolii speciale pentru cupluri, precum şi scaune cu confort sporit de tip Premium şi Deluxe, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Satu Mare.

’’Cu o investiţie de 3 milioane de euro acest multiplex le va oferi spectatorilor ocazia de a trăi experienţa captivantă a vizionării unui film aşa cum doar la cinema este posibil, cu imagini strălucitoare, efecte 3D spectaculoase, un sunet de o calitate şi condiţii excepţionale de confort. Suntem mândri că Cineplexx deschide primul multiplex de ultimă generaţie construit la Satu Mare’’, a declart Christof Papousek, managing partner şi Chief Financial Officer al Cineplexx International, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO