ZF Transilvania

Baia populară din Sibiu a fost reabilitată cu 130.000 de lei

Autor: Laurentiu Cotu

23.09.2014, 16:59 144

Primăria Sibiu a investit 130.000 de lei (30.000 de euro), fără TVA, din bugetul local pentru modernizarea saunei băii populare din muncipiu. Complexul este alcătuit din 32 de cabine în care s-a refăcut zugrăveala şi vopsitoria, o saună umedă şi o saună uscată. Complexul include şi două bazine, unul cu apă caldă şi unul cu apă rece, ambele au fost repardosite, iar pereţii au fost placaţi cu mozaic din sticlă. Investiţia a presupus şi înlocuirea instalaţiilor de filtrare a apei, instalarea unui echipament de transfer termic şi a unor sisteme automatizate care să măsoare şi să controleze dozarea clorului şi PH-ul în dezinfecţia şi tratarea apei din bazine.

Concepută de arhitecţi germani, clădirea băii populare este în prezent una din cele mai vechi construcţii de interes public din Sibiu, fiind nominalizată pe lista monumentelor istorice din România. Pe parcursul unui an, baia populară Sibiu are peste 85.000 de vizitatori, care beneficieze de bazin de înot, saună romano-irlandeză, duşuri, masaj, coafor, cosmetică, sală de fitness.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO