ZF Transilvania

CJ Cluj a investit 5,6 mil. euro în modernizarea şi dotarea cu echipamente medicale a Spitalul de Boli Infecţioase

CJ Cluj a investit 5,6 mil. euro în modernizarea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

25.02.2021, 18:39 156

Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, subordonat Consiliului Judeţean Cluj, a beneficiat în perioada 2010-2020 de investiţii de 27,5 mil. lei (5,6 mil. euro) în dotarea cu echipamente şi aparatură medicală, dar şi de lucrări de reabilitare, modernizare şi amenajare. Printre investiţiile se află achiziţionarea a două computere tomograf, un aparat RX pentru fluoroscopie şi radiologie digitală, un aparat de identificare microbiană, un laser robot, dar şi o ambulanţă, potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj.

’’Criza sanitaryă prin care trecem şi în care spitalul nostru de boli infecţioase s-a aflat în permanenţă în prima linie a demonstrat, din nou, cât de importante sunt investiţiile în sănătate. Vom continua să alocăm fonduri pentru dotarea şi modernizarea spitalelor, pentru a contribui astfel la creşterea calităţii actului medical’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO