ZF Transilvania

Cluj: 20 de companii participă la un târg de cariere în Iulius Mall

Cluj: 20 de companii participă la un târg de cariere în Iulius Mall

Autor: Laurentiu Cotu

29.10.2012, 16:29 316

Cele 20 de companii ce vor fi prezente, începând de miercuri, la un târg de cariere organizat la Cluj-Napoca promit tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, studenţilor, absolvenţilor, dar şi altor persoane în căutarea unui loc de muncă oferte variate de joburi, din aproape toate domeniile de activitate.

La târgul de cariere, care va avea loc în perioada 31 octombrie-1 noiembrie la Iulius Mall Cluj, vor fi prezente companiile BG Soft, Office Depot, SDL, Sykes, Steelcase, Terapia Ranbaxy Bombardier, Ceprocs, Continental, EastJob, Eurocount&Audit, Evalueserve, EXL, Genpact, GI Group, Leoni, Lugera&Makler, Luto Automotive, Qual Media şi Universal Alloy.

La începutul acestei luni a fost organizat la Cluj un târg de cariere pentru studenţii şi absolvenţii din domeniul IT, la care au participat circa 3.500 de oameni, fiind disponibile peste 300 de oferte de locuri de muncă.

Proiectul ''Târgul de Cariere'' a fost demarat în anul 2006 de agenţia Fapte, desfăşurându-se în prezent în parteneriat cu eJobs.ro. În momentul de faţă, proiectul ''Târgul de Cariere'' este prezent în oraşe precum Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Chişinău, respectiv Bălţi, Republica Moldova.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO