ZF Transilvania

Clujenii de la Diferit reabilitează 23 km de drum judeţean în Bihor cu 86 mil. lei

Clujenii de la Diferit reabilitează 23 km de drum...

Autor: Laurentiu Cotu

09.08.2022, 17:00 82

Compania de construcţii Diferit din Cluj-Napoca, deţinută de Petri Nicolae, fost inginer al Regiei Autonome a Domeniului Public, şi soţia sa Daniela Denisa Petri, a câştigat un contract de 86 mil. lei (17,4 mil. euro), fără TVA, cu Consiliul Judeţean Bihor pentru reabilitarea a 23,3 km din drumul judeţean 795, care leagă Salonta de Tinca.

’’De mai mulţi ani, reabilitarea acestui drum judeţean a fost întârziată de un şir de contestaţii şi de procese. Ieşirea în teren a avut rolul de a ne pune cu toţii de acord asupra celor mai bune soluţii pentru proiectul de modernizare a acestui drum important pentru dezvoltarea zonei’’, a spus Mircea Mălan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, într-un comunicat de presă.

Compania Diferit a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 150 mil. lei, un profit net de 5,1 mil. lei, având un număr mediu de 276 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania Diferit SRL a fost înfiinţată în anul 2001 la Cluj-Napoca cu domeniu principal de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Compania este deţinută de Petri Nicolae, fost inginer al Regiei Autonome a Domeniului Public, şi soţia sa Daniela Denisa Petri.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO