ZF Transilvania

Clujenii de la Eco Graden Construct caută 100 de oameni pentru îngrijirea spaţiilor verzi

Clujenii de la Eco Graden Construct caută 100 de oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

09.12.2021, 17:10 153

Compania Eco Graden Construct din Cluj-Napoca, controlată de antreprenorul Mircea Crăciun, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru îngrijitori spaţii verzi, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Eco Garden Construct se ocupă de amenajarea spaţiilor verzi şi a grădinilor, conform informaţiilor de pe site-ul companiei. Eco Graden Construct are sediul central în Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Sibiu, Londra şi Milano.

’’Ne ocupăm de însămânţare gazon, montaj gazon rulou şi lucrăm în strânsă legatură cu producătorii de gazon din pepinierele importante din ţară şi străinătate. Ne ocupăm de mentenanţa spaţiilor verzi rezidenţiale, industriale, terenuri sportive, grădini, spaţii verzi asociaţii de proprietari şi locatari. Putem efecuta lucrări de plantări speciale oriunde în Europa, până în ţări precum Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan,Turkmenistan sau Dubai’’, potrivit informaţiilor existente pe site-ul companiei. Eco Graden Construct a efectuat lucrări de reabilitare a mai multor parcuri din Cluj, dar şi din zonele limitrofe, în Bucureşti, a realizat sistemul de irigaţii din Parcul Central Cluj, dar şi gazonul de pe Cluj Arena.

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 9,5 mil. lei, un profit net de peste 177.000 de lei şi un număr mediu de 35 de angajaţi. Eco Graden Construct a fost înfiinţată în anul 2011 cu principal domeniu de activitate ’’lucrări de pregătire a terenului’’. Compania este deţinută de antreprenorul clujean Mircea Crăciun. 

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO