ZF Transilvania

Clujenii de la Electrogrup construiesc o parcare etajată la Oradea pentru peste 3 mil. euro

Clujenii de la Electrogrup construiesc o parcare etajată...

Autor: Laurentiu Cotu

08.10.2019, 17:45 974

Electrogrup, companie deţinută de fraţii Teofil şi Simion Mureşan şi de Marian Pantazescu, a câştigat licitaţia pentru construcţia unei parcări publice etajată în Oradea, valoarea contractului fiind de 15,5 mil. lei (peste 3,2 mil. euro), potrivit unui comunicat de presă transmis de primăria Oradea. Termenul de execuţie este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Finanţarea lucrărilor este asigurată de către Administraţia Domeniului Public SA Oradea, instituţie subordonată primăriei Oradea.

Parcarea de pe str. Braşovului, situată între Spitalul Militar şi magazinul Crişul, va avea  395 locuri de parcare. Suprafaţa construită a viitoarei parcări va avea o arie de 2.142 mp, în timp ce suprafaţa utilă va ajunge la 7.740 mp. Sunt prevăzute cinci niveluri supraterane, ultimul fiind o terasă, cu un seminivel demisol.

’’Prin realizarea acestei parcări se va îmbunătăţi situaţia locurilor de parcare din zona centrală, care sunt insuficiente comparativ cu nevoia existentă’’, a spus Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea.

Compania Electrogrup a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 333,7 mil. lei, un profit net de 23,3 mil. lei şi un număr mediu de 418 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO