ZF Transilvania

Compania de Apă Someş a demarat o investiţie de peste 124 mil. lei pentru reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Cluj-Napoca.

Compania de Apă Someş a demarat o investiţie de peste...

Autor: Laurentiu Cotu

06.12.2022, 12:45 73

Compania de Apă Someş, subordonată Consiliului Judeţean Cluj, a demarat o investiţie de peste 124 mil. lei, finanţată prin Programul Operaţional Infrastructură Mare - POIM 2014-2020, pentru reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Cluj-Napoca.  Cu o durată de execuţie de maxim 15 luni, contractul prevede înlocuirea actualelor reţele de alimentare cu apă, pe 32 de străzi şi tronsoane, acoperind 20 de kilometri. Vor fi reabilitaţi, inclusiv pe interior, 7,5 km de conducte de transport al apei, de pe 7 străzi şi se vor reabilita şi înlocui 23,5 km de conducte de canalizare şi de racord, de pe 68 de străzi şi tronsoane de străzi.

’’Această nouă investiţie pe fonduri europene, care vizează modernizarea infrastructurii de apă-canal pe circa 100 de străzi şi tronsoane de străzi din municipiul Cluj-Napoca, se adaugă celei demarate în primăvara acestui an şi care prevede extinderea reţelelor pe alte 36 de artere’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO