ZF Transilvania

Compania de Apă Someş a finalizat o investiţie de peste 72 mil. lei în extinderea reţelelor de apă şi canalizare din judeţul Sălaj

Compania de Apă Someş a finalizat o investiţie de...

Autor: Laurentiu Cotu

25.01.2023, 18:28 275

Compania de Apă Someş, subordonată Consiliului Judeţean Cluj, a finalizat o investiţie de peste 72 mil. lei (14,5 mil. euro), finanţată prin Programul Operaţional Infrastructură Mare - POIM 2014-2020, în extinderea cu 112 km a reţelelor de apă şi canalizare din judeţul Sălaj.

În cadrul proiectului de investiţii au fost construite 112 kilometri de reţele noi de racord şi distribuţie apă potabilă pe raza comunelor Vîrşolţ, Crasna, Horoatu Crasnei, Bănişor, Cizer, Pericei şi Meseşenii de Jos, respectiv a 14 localităţi aparţinătoare, şapte rezervoare şi şase staţii de pompare apă potabilă noi.

Investiţia face parte din ’’Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţele Cluj şi Sălaj, în perioada 2014-2020’’, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

  

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO