ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Bihor a accesat un proiect european de peste 6 mil. euro pentru reabilitarea spitalului de psihiatrie Nucet

Consiliul Judeţean Bihor a accesat un proiect european...

Autor: Laurentiu Cotu

21.11.2022, 17:29 3049

Consiliului Judeţean Bihor a câştigat un proiect european de 30,6 mil. lei (6,2 mil. euro), finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru reabilitarea spitalului de psihiatrie din oraşul Nucet.

Proiectul prevede reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care îşi desfăşoară activitatea spitalul de psihiatrie Nucet şi unitatea de asistenţă medico-socială de psihiatrie Nucet.

Obiectivul principal al investiţiei este creşterea eficienţei din punct de vedere energetic, prin reducerea consumului anual de energie şi îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Bihor.

Proiectul presupune reabilitarea anvelopei construcţiilor, înlocuirea instalaţiilor termice, sanitare şi de iluminat. Finanţarea proiectului depus de Consiliul Judeţean Bihor este 100% nerambursabilă.

 
 

            

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO