ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Cluj investeşte 80 mil. euro în reparaţii şi întreţineri de drumuri judeţene

Consiliul Judeţean Cluj investeşte 80 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

24.03.2022, 17:57 68

Consiliul Judeţean Cluj va aloca din bugetul judeţului peste 400 mil. lei (80 mil. euro) pentru întreţinerea tuturor drumurilor judeţene. Contractul de lucrări va fi sub forma unui acord-cadru, structurat pe cinci loturi şi cu o durată de patru ani, valoarea maximă estimată de Consiliul Judeţean Cluj pentru toate contractele subsecvente ce urmează să fie încheiate fiind de 366,6 mil. lei, la care se adaugă TVA.

’’Vom aloca din bugetul judeţului, printr-un plan multianual, peste 400 de milioane de lei pentru întreţinerea tuturor drumurilor judeţene. Ne propunem, astfel, un plan extrem de ambiţios, acela de a asfalta toate sectoarele de drumuri judeţene care nu au acum un strat de asfalt’’, a declarat  Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă. 

Consiliul Judeţean Cluj a primit din partea A.N.A.P. confirmarea conformităţii documentaţiei publicate în S.E.A.P., documentaţie care vizează achiziţia lucrărilor de întreţinere curentă şi periodică, pe timp de vară, a drumurilor  judeţene. Data limită de depunere a ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie este 26 aprilie 2022, criteriul de atribuire fiind ’’cel mai bun raport calitate-preţ”, iar tipul procedurii ’’licitaţie deschisă’’.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO