ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Sălaj a cumpărat cu 747.000 de euro un teren de 7,7 hectare pentru înfiinţarea unui parc industrial

Consiliul Judeţean Sălaj a cumpărat cu 747.000 de euro...

Autor: Laurentiu Cotu

20.03.2023, 17:41 159

Consiliul Judeţean Sălaj a finalizat achiziţia a două parcele de teren în suprafaţă totală de 7,76 de hectare, în zona localităţii Hereclean, în vederea înfiinţării unui parc industrial, investiţia ridicându-se la aproximativ 747.000 de euro. Amenajarea unui parc industrial este unul dintre obiectivele cuprinse în strategia integrată de dezvoltare durabilă a judeţului Sălaj pentru perioada 2021-2027, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Sălaj.

’’Prin achiziţia acestui teren îndeplinim condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia în vigoare pentru dezvoltarea unei astfel de platforme industriale. Acordurile de parteneriat pe care le-am încheiat cu primăria Hereclean, respectiv cu Şcoala Gimnazială nr. 1 Panic, ne creează perspective pentru extinderea capacităţii viitorului parc industrial până la 32,9 hectare. Am certitudinea că implementarea acestui proiect important pentru Sălaj şi sălăjeni va impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri, prin atragerea de investiţii care să genereze noi locuri de muncă’’, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele CJ Sălaj, într-un comunicat de presă.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO