ZF Transilvania

Investiţie de 19 mil. lei pentru extinderea şi modernizarea clinicii de psihiatrie pediatrică din Cluj-Napoca

Investiţie de 19 mil. lei pentru extinderea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

29.03.2022, 17:17 71

Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de extindere şi modernizare a ambulatoriului Clinicii de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, investiţie de 19 mil. lei (3,8 mil. euro), susţinută din fonduri europene. Lucrările vizează, în principal, extinderea suprafeţei clădirii existente cu peste 600 de mp, atât pe verticală cât şi pe orizontală, prin adăugarea a încă două etaje. Noua construcţie va avea trei etaje, cu o arie desfăşurată de 3.730 mp.

’’Intrăm într-o nouă etapă în ceea ce priveşte acest proiect european, extrem de important pentru sistemul medical clujean, şi nu numai. La finalizarea investiţiei, singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania, care funcţionează la Cluj, va deveni cea mai modernă din ţară, unică din punct de vedere funcţional şi al facilităţilor de care va dispune’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO