ZF Transilvania

Investiţie de peste 12 mil. lei pentru extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Investiţie de peste 12 mil. lei pentru extinderea...

Autor: Laurentiu Cotu

15.02.2022, 16:28 87

Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, subordonat Consiliului Judeţean Satu Mare, a finalizat o investiţie de peste 12 mil. lei (circa 2,5 mil. euro) într-o nouă clădire în care se va muta secţie de neurologie, proiect finanţat din fonduri guvernamentale şi judeţene. Noua clădire, cu o suprafaţă de peste 2.100 mp, va fi dotată cu 75 de paturi, dintre care 10 vor fi destinate secţiei de Terapie Intensivă pentru pacienţii cu AVC, potrivit unui comunicat de presă al CJ Satu Mare.

Lucrările la clădirea modulară au început în luna septembrie a anului 2020. Până la finalul lunii februarie, secţia de neurologie va deveni funcţională, mobilierul şi aparatura medicală fiind asigurate din cele existente în acest moment în spitalul sătmărean. Secţia urmează să fie dotată cu aparatură performantă suplimentară achiziţionată printr-un proiect finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria în valoare de peste 2,4 mil. euro şi cu mobilier nou achiziţionat de către spitalul judeţean Satu Mare, cu o valoare aproximativă de 1,5 milioane de lei.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO