ZF Transilvania

Investiţie de peste 20 mil. lei pentru construcţia unui nou liceu de artă în Sibiu

Investiţie de peste 20 mil. lei pentru construcţia unui...

Autor: Laurentiu Cotu

24.09.2018, 16:58 133

Primăria Sibiu va investi 20,4 mil. lei (4,4 mil. euro) pentru reabilitarea şi extinderea căminului de pe strada Oituz, în vederea mutării aici a Liceului de Artă.

Investiţia include reabilitarea clădirii existente a căminului prin lucrări de consolidare, recompartimentare şi amenajarea cu materiale fonoizolante a pardoselilor, pereţilor şi tavanelor, construcţia unui nou corp de clădire în care se vor amenaja încă 20 de săli de clasă, ateliere, laboratoare şi o sală de audiţii, construcţia unui corp de legătură între clădirea existentă şi cea nouă, amenajarea curţii liceului prin crearea unui teren de baschet, a unor zone verzi şi amplasarea de mobilier urban.

Lucrările urmează să fie executate de asocierea Construcţii SA & Arhimus SRL. Noul Liceu de Arte va asigura condiţii de studiu pentru cei peste 450 de elevi care urmează cursurile acestei unităţi de învăţământ, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Sibiu.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO