ZF Transilvania

Investiţie de peste 26 mil. lei pentru construcţia a două cămine studenţeşti în Oradea

Investiţie de peste 26 mil. lei pentru construcţia a...

Autor: Laurentiu Cotu

18.03.2020, 16:44 78

Primăria Oradea a demarat o investiţie de 26,1 mil. lei (5,4 mil. euro), fără TVA, pentru construirea a două cămine studenţeşti în campusul Universităţii din Oradea. Un prim pas în acest sens a fost publicarea pe site-ul primăriei Oradea şi pe platforma de achiziţii publice SICAP a anunţului de participare la licitaţie, data limită de depunere a ofertelor fiind 27 aprilie 2020.

De asemenea, în cadrul proiectului este propus ca, o dată cu construirea căminelor C1 şi C2 să se dezvolte, printr-un proiect aferent de reţele, toată partea de echipare edilitară şi de sistematizare verticală care cuprinde: amenajarea căilor de circulaţie auto şi pietonală, echiparea cu reţele de apă-canal, termoficare şi branşare la staţia termică-geotermală, reţea de electricitate.

’’Deoarece un sistem economic performant are nevoie de manageri, de specialişti, de inovatori, municipalitatea orădeană consideră oportună dezvoltarea de parteneriate cu Universitatea din Oradea, în aşa fel încât să se creeze premizele unui climat economico-social propice’’, au transmis reprezentanţii primăriei Oradea, într-un comunicat de presă.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO