ZF Transilvania

Investiţie de peste 34 mil. lei pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă din staţiunea Tăşnad, judeţul Satu Mare

Investiţie de peste 34 mil. lei pentru extinderea...

Autor: Laurentiu Cotu

30.06.2021, 15:37 179

Operatorul regional Apaserv Satu Mare a demarat o investiţie de peste 34,2 mil. lei (7 mil. euro) pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă din staţiunea turistică Tăşnad şi a sistemului de canalizare din clusterul Tăşnad.

Proiectul de investiţii prevede construirea unor conducte de aducţiune între localităţile Tăşnad-Santău-Căuaş, pe o lungime de 9,6 km, extinderea reţelei de alimentare cu apă pe o lungime de aproximativ 26 km, extinderea şi construirea unor noi reţele de canalizare.

Totodată, se vor construi 10 staţii de pompare pentru ape uzate, cu aproape 11 km de conductă sub presiune, aferentă staţiilor de pompare.

Investiţia face parte din ’’Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare, Regiunea Nord-Vest, în perioada 2014-2020’’, în valoare totală de aproximativ 990,5 mil. lei, fără TVA.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO