ZF Transilvania

Investiţie de peste 48 mil. lei pentru construirea unei parcări la spitalul judeţean de urgenţă din Oradea

Investiţie de peste 48 mil. lei pentru construirea unei...

Autor: Laurentiu Cotu

20.09.2022, 17:42 102

Primăria Oradea a publicat pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind licitaţia pentru atribuirea contractului de execuţie a parcării spitalului judeţean din Oradea, valoarea estimată a achiziţiei fiind de 48,1 mil. lei (9,7 mil. euro). Data limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie 2022, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea. Construcţia unei noi parcări în apropierea spitalului este necesară din cauza creşterii numărului de autoturisme şi a cererii de locuri de parcare, precum şi a creşterii traficului şi a perioadelor de congestionare în zonă, conform comunicatului de presă al municipalităţii din Oradea.

Prin intermediul acestei investiţii vor fi create 516 locuri de parcare, în cadrul unei construcţii supraetajate cu regim de înălţime pe 5 niveluri. Parcarea va asigura cel puţin 6 locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi şi mai multe staţii de încărcare pentru autovehicule electrice. Proiectul va propune conectarea parcării printr-o pasarelă de clădirea ambulatoriului, ce urmează a fi extinsă. Odată finalizată, parcarea va fi înglobată în sistemul unitar de monitorizare şi de management al parcărilor din municipiul Oradea. Durata de realizare a proiectului este de 18 luni.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO