ZF Transilvania

Investiţie de peste 65 mil. euro pentru construirea unui stadion în muncipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa

Investiţie de peste 65 mil. euro pentru construirea unui...

Autor: Laurentiu Cotu

06.04.2022, 17:37 219

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a alocat o finanţare de 323,7 mil. lei (65,4 mil. euro) pentru realizarea unui stadion în muncipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Stadionul va fi construit pe o suprafaţă de 69.559 mp şi va avea o capacitate de 12.012 locuri în tribune acoperite, dintre care 254 locuri VIP, 92 locuri pentru mass-media şi 68 locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi, conform unui comunicat de presă al Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. În cadrul ansamblului, vor fi amenajate şi un teren de antrenament şi o parcare publică supraterană, iar, pentru producerea energiei electrice, vor fi instalate sisteme solare.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei aprobat suplimentarea cu 5,5 mil. lei pentru acoperirea cheltuielilor necesare finalizării complexului sportiv din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman. Obiectivul va avea o suprafaţă de 15.795 mp şi va beneficia de 5.496 locuri pentru spectatori.

lau

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO