ZF Transilvania

O asociere condusă de compania Drumuri Orăşeneşti din Oradea va reabilita ’’Drumul Apusenilor’’ pentru 22 mil. euro: ’’Este un traseu montan prin care dorim să dezvoltăm economic şi turistic această zonă”

O asociere condusă de compania Drumuri Orăşeneşti din...

Autor: Laurentiu Cotu

26.02.2019, 16:54 497

Compania Drumuri Orăşeneşti din Oradea (controlată de mai mulţi acţionari printre care şi SIF Banat Crişana), în asociere cu MBS Group din Turda, Aquacons din Oradea şi italienii de la D’Agostino Angelo Antonio Construzioni Generali, vor reabilita şi moderniza ’’Drumul Apusenilor’’, investiţie totală de 105,6 mil. lei (aproximativ 22 mil. euro). 

Investiţia presupune reabilitarea a două sectoare de drum: DJ 764 A Beiuş - Stâna de Vale şi DJ 108 J - Stâna de Vale - Coada Lacului, cu o lungime totală de peste 43 km, respectiv DJ 108 K Remeţi-Valea Drăganului, care măsoară aproximativ 13 km. Primul sector de drum a fost adjudecat la 84 milioane lei, fără TVA, iar cel de-al doilea are o valoare adjudecată de 21,6 milioane lei, fără TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO