ZF Transilvania

Ploieştiul modernizează depoul de tramvaie şi autobaza de troleibuze şi autobuze cu 19 mil. euro de la UE

Ploieştiul modernizează depoul de tramvaie şi autobaza...

Autor: Laurentiu Cotu

23.04.2020, 16:59 407

Primăria Ploieşti, judeţul Prahova, a câştigat un proiect european de 91,4 mil. lei (aproximativ 19 mil. euro) pentru reabilitarea bazei materiale de transport auto (depou tramvaie şi autobază troleibuze şi autobuze). Reabilitarea bazei materiale şi de transport depou tramvaie presupune modernizarea clădirii administrativă - depou,  modernizarea spaţiilor de garare/parcare a tramvaielor în incinta depoului, a halei de reparaţii tramvaie, a instalaţiilor automatizate de spălat tramvaie, dotarea cu mecanisme de ridicare (ridicătoare, poduri rulante), strung de bandaje, presa de bandaje, strung universal, freza universală, sisteme de încălzire şi ventilaţie corespunzătoare.

Construirea autobazei pentru troleibuze şi autobuze presupune realizarea clădirii administrative a autobazei, construirea spaţiilor de garare/parcare a mijloacelor de transport din incinta autobazei, inclusiv parcări, reţea de contact pentru troleibuz, instalarea de staţii de alimentare pentru autobuzele electrice, achiziţionarea/montajul de maşini-unelte şi echipamente de diagnostic pentru atelierele interne de reparaţii ale mijloacelor de transport public, crearea instalaţiilor automatizate de spălat vehicule de transport public.

     

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO