ZF Transilvania

Primăria Baia Mare investeşte 18 mil. euro în reabilitarea şi modernizarea a nouă unităţi de învăţământ din muncipiu

Primăria Baia Mare investeşte 18 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

05.04.2022, 16:42 80

Primăria Baia Mare a demarat un proiect de investiţii de aproximativ 18 mil. euro pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea a nouă unităţi de învăţământ din muncipiu. În cadrul acestui proiect sunt incluse colegiile ’’Aurel Vlaicu’’, ’’C.D. Neniţescu’’, ’’George Bariţiu’’, ’’Anghel Saligny’’ şi ’’Nicolae Titulescu’’, liceul ’’Emil Racoviţă” şi liceul cu Program Sportiv (corp – sală gimnastică), şcoala ’’George Coşbuc’’ şi Grădiniţa nr. 28.

’’Am investit sume considerabile în reabilitarea, modernizarea şi dotarea unităţilor de învăţământ fie ele creşe, grădiniţe, şcoli sau licee şi colegii. Continuăm demersul în care ne-am angajat, acela de a creşte nivelul calitativ al actului educaţional, printr-o serie de proiecte care vizează renovarea şi reabilitarea unor unităţi de învăţământ, care din motive obiective nu au putut beneficia până acum de astfel de lucrări’’, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO