ZF Transilvania

Primăria Braşov a inaugurat bazinul olimpic de înot, investiţie de 30 mil. lei

foto:arhiva ZF

Autor: Laurentiu Cotu

16.04.2013, 19:36 1122

Primăria Braşov a inaugurat astăzi bazinul olimpic de înot, situat lângă sala sporturilor din muncipiu, în urma unei investiţii de aproximativ 30 mil. lei (6,6 mil. euro), fără TVA. Investiţia a presupus reabilitarea şi extinderea infrastructurii existente, reabilitarea bazinelor de înot, refacerea tuturor finisajelor, recompartimentări, înlocuirea acoperişului, întărirea structurii de rezistenţă, precum şi modernizarea instalaţiilor electrice.

Noul bazin are dimensiuni olimpice (50x25x2 metri), zece culoare, iar staţia de filtrare a apei poate asigura filtrarea întregii cantităţi de apă în patru ore. La subsolul clădirii unde se află bazinul olimpic au fost amenajate spaţiile tehnice, vestiare, duşuri, saune, jacuzzi şi o cameră pentru masaj. La parter au fost amenajate vestiarele pentru public, duşuri, grupuri sanitare, recepţie, dar şi un al doilea bazin, de iniţiere şi încălzire. La etajul clădirii s-au realizat vestiare, grupuri sanitare, o sală de mese, o sală de fitnes şi s-a amenajat o zonă pentru conferinţe.

Investiţia face parte din programul ”Bazine de înot”, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii şi a constat în modernizarea şi amenajarea bazinului olimpic de înot deja existent. Proiectul a fost demarat in luna decembrie 2011, iar lucrările au fost executate de asocierea dintre companiile Eren Cons, Vectra Service, Morani Impex, Arcadia Engineering.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO