ZF Transilvania

Primăria Braşov investeşte 33,4 mil. lei într-o bază sportivă cu sală de sport, teren de fotbal şi pistă de atletism

Primăria Braşov investeşte 33,4 mil. lei într-o bază...

Autor: Laurentiu Cotu

03.08.2022, 17:45 170

Primăria Braşov derulează o investiţie de 33,4 mil. lei (6,7 mil. euro), TVA inclus, finanţată de la bugetul local, pentru construirea unei baze sportive cu teren de fotbal, tribună, pistă de atletism şi sală de sport. Termenul de finalizare a lucrărilor este prevăzut pentru luna septembrie a anului viitor.

’’Ordinul de începere a fost semnat în 7 martie anul acesta, iar durata totală prevăzută în contract este de 18 luni. Este o bază sportivă de care Braşovul are nevoie, care vine să completeze partea de infrastructură sportivă cu câteva elemente care lipsesc la ora actuală municipiului nostru. În primul rând, mă refer la pista de alergare de 400 de metri, o pistă omologată, de patru culoare, dar şi la stadionul cu suprafaţa de joc sintetică, un stadion la dimensiuni oficiale’’, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Braşov într-un comunicat de presă.

Executantul lucrărilor este compania Romconstruct Group din Ploieşti. Până în prezent au fost executate lucrări la fundaţiile sălii de sport, fundaţiile pentru stâlpii de iluminat, primul tronson al tribunei şi a fost montată armătura pentru stâlpii de la primul nivel al sălii de sport.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO