ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca a accesat o finanţare de peste 18 mil. lei pentru construirea unei noi creşe

Primăria Cluj-Napoca a accesat o finanţare de peste 18...

Autor: Laurentiu Cotu

03.10.2022, 18:02 56

Primăria Cluj-Napoca a accesat o finanţare europeană de 18,2 mil. lei (3,7 mil. euro), fără TVA, în cadrul Planului Naţional pentru Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru construirea unei creşe cu 100 de locuri în cartierul Borhanci. În perioada următoare va avea loc licitaţia pentru proiectare şi execuţia lucrărilor, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Cluj-Napoca.

Noua creşă va avea o suprafaţă construită de 2.409 mp, cu 11 săli de dormit, 6 săli de joacă, 5 vestiare, 6 grupuri sanitare, 6 spaţii de depozitare, 4 holuri, o cameră personal auxiliar, o cameră portar, un vestiar personal, grup sanitar personal, birou administraţie, sală multifuncţională, izolator, grup sanitar aparţinători, depozit cărucioare, o sală filtru.

’’În total, investim peste 37 mil. euro pentru Hub-ul educaţional din Borhanci care, pe lângă creşă, mai conţine o grădiniţă, şcoală şi liceu, bazin de înot şi alte facilităţi pentru a creşte calitatea vieţii cetăţenilor din zonă’’, se arată în comunicatul de presă al primăriei Cluj-Napoca.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO