ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca a investit peste 2 mil. lei într-o creşă şi o gradiniţă

Autor: Laurentiu Cotu

07.06.2012, 13:55 163

Primăria Cluj-Napoca a finalizat o investiţie de aproximativ 2,3 mil. lei (550.000 de euro), fară TVA, din fonduri proprii, în realizarea unei creşe şi a unei grădiniţe în cartierul Someşeni din municipiu.

Investiţia a fost demarată de municipalitatea din Cluj-Napoca în luna iulie 2011 şi a prevăzut construirea unui nou imobil cu o suprafaţă desfăşurată de 2.393 mp.

Capacitatea noii unităţi de învăţământ este de peste 200 de copii. Executantul proiectului a fost compania Construdava, iar termenul de execuţie al lucrărilor s-a derulat pe o perioadă de 8 luni.

Noua clădire are la demisol o sală multifuncţională, o sală pentru gimnastică, spaţii tehnice, magazie, depozit pentru materiale, bucătărie, spălător. La parter există 2 săli de grupă, cabinet medical, depozit material didactic, sală de mese, grupuri sanitare.

Etajul are 4 săli de grupă, cabinetul psihologic, cabinetul pentru logoped, cabinet multimedia, sală de mese, grupuri sanitare. În spaţiul destinat creşei se află 2 săli de grupă şi 2 dormitoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO