ZF Transilvania

Primăria Oradea investeşte 14 mil. euro în construirea unei autobaze pentru compania locală de trasport public

Primăria Oradea investeşte 14 mil. euro în construirea...

Autor: Laurentiu Cotu

21.03.2023, 18:35 469

Primăria Oradea a demarat o investiţie de aproximativ 69,3 mil. lei (14 mil. euro), finanţată prin Programul Operaţional Regional (POR), pentru construirea unei noi autobaze, în zona Parcului Industrial 2, destinate companiei Oradea Trasport Public (OTP). Un prim pas pentru realizarea acestui proiect a fost semnarea contractului pentru realizarea proiectului tehnic cu Smart City Development SRL din Bucureşti, valoarea acestuia fiind de 464.000 de lei, fără TVA, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

Proiectul este implementat de către Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională, din cadrul primăriei Oradea. Autobaza va cuprinde şase construcţii, având o suprafaţă totală desfăşurată de 8.766 de metrii pătraţi. Pe toate clădirile autobazei vor fi amplasate panouri fotovoltaice pentru a se asigura o mare parte din consumul propriu de curent electric.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO