ZF Transilvania

Primăria Oradea investeşte peste 3 mil. lei în modernizarea a 11 străzi

Autor: Laurentiu Cotu

12.02.2012, 16:58 117

Municipalitatea Oradea va demara în acest an un program de investiţii în valoare totală de circa 3,1 mil. lei (725.000 de euro), ce prevede modernizarea a 11 străzi din cartierul Tokai. Durata de execuţie a lucrărilor va varia de la 1 lună la 4 luni, în funcţie de stradă. Modernizarea străzilor presupune reabilitarea a peste 2 km de drum, peste 4 km de trotuare, realizarea a 685 metri de canal pluvial şi amenajarea a aproape 1.000 mp de spaţii verzi.

În ceea ce priveşte starea carosabilului, potrivit studiului de fezabilitate, aceste străzi sunt doar balastate, traficul rutier şi pietonal se desfăşoară greoi, trotuarele nu au continuitate, iar carosabilul este degradat, datorită pătrunderii apei în straturile de fundaţie. Primăria Oradea urmează să organizeze procedurile de licitaţie pentru modernizarea acestor străzi, iar demararea lucrărilor este estimată pentru primăvara acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO