ZF Transilvania

Primăria Oradea vrea să cumpere 15 autobuze hibrid cu 4,7 mil. euro

Primăria Oradea vrea să cumpere 15 autobuze hibrid cu...

Autor: Laurentiu Cotu

04.05.2020, 18:50 82

Primăria Oradea a publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP anunţul de participare cu privire la achiziţia a 15 autobuze hibrid, investiţie estimată la peste 22,8 mil. lei (4,7 mil. euro), fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 9 iunie 2020, iar sursa de finanţare este Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Investiţia presupune achiziţia a 15 autobuze hibrid noi cu acţionare electrică şi cu motor Diesel Euro VI, pentru transportul urban de călători în municipiul Oradea. Toate autobuzele vor trebui să fie noi, identice, de serie curentă şi fabricate de acelaşi producător, podeaua complet coborâtă, să fie echipate cu un sistem de propulsie hibrid, să aibă o capacitate minimă de 90 pasageri, dintre care minimum 26 pe scaune, rampă de acces pentru persoane cu dizabilităţi şi un loc amenajat în interior pentru acestea conform standardelor. Cele 15 autobuze care se vor achiziţiona se vor adăuga celor 7 autobuze (6 Euro 6 şi unul hibrid) care se află în curs de achiziţie de la compania Mercedes.

 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO