ZF Transilvania

Primăria Sebeş, judeţul Alba, a accesat un proiect european de peste 11 mil. lei pentru modernizarea a 160 de săli de clasă

Primăria Sebeş, judeţul Alba, a accesat un proiect...

Autor: Laurentiu Cotu

08.06.2023, 18:05 57

Primăria Sebeş, judeţul Alba, a obţinut o finanţare de peste 11 mil. lei (aproximativ 2,2 mil. euro), prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ din municipiu.

Prin intermediul acestui proiect, toate unităţile de învăţământ din Sebeş (grădiniţe, şcoli şi licee) vor putea beneficia de înnoirea bazei materiale prin dotarea cu echipamente şi elemente de mobilier moderne, table interactive, sisteme de tip desktop şi sisteme all-in-one, sisteme video şi de sunet, camere pentru videoconferinţe, imprimante şi scannere, dotări specifice laboratoarelor de ştiinţe şi de informatică, dotări şi mobilier pentru săli de clasă, ateliere de practică şi săli de sport, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Sebeş.

În cadrul proiectului se va realiza echiparea cabinetelor, a cabinetelor de asistenţă psihopedagogică şi a laboratoarelor de ştiinţe, precum şi înfiinţarea unora noi, şi echiparea atelierelor de practică, inclusiv cu componente digitale specifice domeniului de calificare.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO