ZF Transilvania

Primăria Sibiu pregăteşte un proiect de peste 33 mil. lei pentru modernizarea unei noi zone de blocuri

Primăria Sibiu pregăteşte un proiect de peste 33 mil....

Autor: Laurentiu Cotu, Dragoş Dinu

27.08.2018, 17:20 176

Primăria Sibiu are în plan un proiect de 33,4 mil. lei (peste 7 mil. euro) pentru modernizarea unei noi zone de blocuri din cartierul Hipodrom I. Documentaţia alcătuită pentru acest proiect prevede modernizarea carosabilului, a trotuarelor şi a parcărilor, revigorarea zonelor verzi, reamenajarea spaţiilor de parcare, modernizarea reţelei de canalizare menajeră şi pluvială, precum şi a sistemului de iluminat public. De asemenea, se va amenaja tubulatura subterană pentru coborârea cablurilor suspendate.

’’Anul acesta am finalizat lucrările de modernizare în cartierul Hipodrom II, iar în prezent se lucrează în zona de blocuri din Hipodrom III. Următorul cartier care va intra în lucru în anul 2019 este Hipodrom I şi cartierul Ştrand’’, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu. După aprobarea proiectului de către consiliul local, primăria Sibiu va realiza proiectul tehnic şi va contracta execuţia lucrărilor propriu-zise.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO