ZF Transilvania

Primăria Timişoara investeşte peste 87 mil. lei într-un stadion de 9.000 de locuri

Primăria Timişoara investeşte peste 87 mil. lei...

Autor: Laurentiu Cotu

07.12.2021, 17:05 213

Primăria municipiului Timişoara a demarat procedura de licitaţie deschisă pentru elaborarea proiectului tehnic şi execuţia noului stadion pe structură metalică de pe Calea Buziaşului, proiect de 87,3 mil. lei (17,6 mil. euro), TVA inclus. Stadionul va avea o suprafaţă de peste 9.000 mp şi un număr minim de 9.000 de locuri, din care 508 locuri VIP şi 102 locuri la loje. Lângă viitorul stadion va fi amenajat şi un parc cu loc de joacă şi o parcare, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Timişoara. 

’’Zilele acestea am sărbătorit 100 de ani de la înfiinţarea clubului fanion al oraşului - Politehnica Timişoara. Am semnat actele necesare pentru scoaterea la licitaţie a proiectării şi execuţiei noului stadion din Calea Buziaşului’’, a declarat Dominic Fritz, primarul Timişoarei. Durata totală pentru realizarea proiectului tehnic şi execuţie este de 39 de luni pentru (6 luni pentru proiectare şi 33 de luni pentru execuţie).  

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO