ZF Transilvania

Proiect european de 10,7 mil. lei pentru modernizarea ambulatoriului din cadrul spitalului judeţean de urgenţă Giurgiu

Proiect european de 10,7 mil. lei pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

24.10.2019, 17:51 61

Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, subordonat Consiliului Judeţean Giurgiu, a accesat un proiect european de aproximativ 10,7 mil. lei (2,2 mil. euro) pentru  reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea ambulatoriului. Finanţarea a fost accesată prin Regio (Programul Operaţional Regional 2014-2020), în cadrul Axei prioritare 8 - ’’Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale’’, Prioritatea de investiţii 8.1 – ’’Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale şi de recreere, precum şi trecerea de la serviciile instituţionale la serviciile prestate de comunităţii’’.

Proiectul presupune investiţii în dotarea cu echipamente performante a ambulatoriului, modernizarea infrastructurii, lucrări de reabilitare, modernizare şi extindere în vederea creşterii performanţei energetice a clădirii. Perioada de implementare a proiectului este de 50 de luni.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO