ZF Transilvania

Proiect european de 3,5 mil. euro pentru modernizarea şi dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie Galaţi

Proiect european de 3,5 mil. euro pentru modernizarea şi...

Autor: Laurentiu Cotu

04.03.2020, 18:27 111

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie ’’Buna Vestire’’ GalaţI, aflat în subordinea primăriei Galaţi, a câştigat un proiect european de 16,2 mil. lei (aproximativ 3,5 mil. euro) pentru relocarea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului.

Proiectul presupune relocarea ambulatoriului, inclusiv a laboratorului de analize medicale şi a laboratorului de radiologie imagistică medicală din pavilioanele C şi F, în pavilionul A, reabilitarea şi modernizarea ambulatoriului integrat şi dotarea acestuia cu aparatură medicală.

Vor fi executate lucrări de consolidare fundaţii, refacerea acoperişului, lucrări de reabilitare termică, iar ambulatoriul va fi dotat cu un ecograf 4D, RMN, videocolposcop, electocardiogarf, etc. Durata de implementare a proiectului este 38 de luni.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO