ZF Transilvania

Proiect european de 43 mil. euro pentru realizarea centurilor din zona metropolitană Oradea

Proiect european de 43 mil. euro pentru realizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

08.03.2022, 17:20 151

Consiliul Judeţean Bihor a demarat un proiect european de peste 213 mil. lei (43 mil. euro) pentru realizarea lucrărilor la centurile din Zona Metropolitană Oradea (ZMO), respectiv centurile Oşorhei, Nojorid, Sântandrei şi reparaţii la drumul judeţean Oşorhei-Copăcel. Licitaţia pentru execuţia lucrărilor a fost lansată, iar termenul de depunere a ofertelor este 18 aprilie 2022, potrivit unui comunicat de presă al CJ Bihor.

Finanţarea va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional, iar termenul de execuţie, potrivit anunţului postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), este de 18 luni. Proiectul ’’Creşterea accesibilităţii pe drumurile judeţene în Zona Metropolitană Oradea’’ prevede reabilitarea DJ 767E Orşorhei-Copăcel (12,7 km) şi realizarea centurilor Oşorhei (5,8 km), Sântandrei (5 km) şi Nojorid (8,4 km). Proiectarea celor trei centuri a fost realizată de compania Aduro din Bucureşti.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO